Samenwerkingen

Sharif Music werkt o.a. samen met de volgende artiesten:

Cartes

Deze Bossche MC weet een hele hoop mensen te raken met zijn teksten. Zijn diepgang en kennis uit de spiritualiteit wordt op een dusdanige manier in een '16 bars' gegoten dat iedereen wel iets herkent in wat hij vertelt. Sharif vond het dan ook een eer om een track met hem te mogen doen op de mixtape Wie Wat Bewaart. Sinds 6 september 2010 ligt het laatste album & van Cartes & Kleine Jay in de winkel en is nog steeds de moeite waard om in huis te hebben. Wat de muzikale plannen van Cartes precies zijn weet niemand. Een tweede muzikale ontmoeting tussen Sharif en Cartes is dan ook niet uitgesloten...

Case

Muzikaliteit gemixt met emotie kenmerkt deze MC uit 's-Hertogenbosch. Hij is ooit begonnen met Kleine Jay en heeft een tijd lang samengewerkt met Killian. Tijdens een opname sessie in de studio van Sharif kwam een beat voorbij die Case per se wilde hebben. De beat was nog in een opzet/idee fase, maar Case had al een goed beeld van waar het naar toe zou kunnen leiden. Vol vertrouwen gaf Sharif hem de beat mee en GameCube is het resultaat. Het is de laatste tijd erg stil geweest rondom deze man, maar Sharif weet dat er genoeg tracks van hem zijn die een heel album kunnen vormen. Laten we hopen dat hij alsnog wat doet met deze tracks.

"Perfectionistisch, gefocust op kwaliteit niet op tijd. Ik kijk uit naar ons volgend project" - Case

DuBBel

Sharif maakt als beatcreator deel uit van DuBBel, dat verder bestaat uit het rapduo Roel en Jeroen. Sinds 2004 heeft deze samenwerking geresulteerd in tientallen optredens (o.a. het voorprogramma van Winne en Salah Edin en een optreden op de gedenkwaardige 15e editie van Definitie van Dopeheid, beide in 013 Tilburg), een aantal gewonnen talentenjachten en veel mooie herinneringen. Hoewel er al een tijdje niets meer van DuBBel is vernomen, gaan er geruchten dat de kaars nog niet volledig is opgebrand... Wordt vervolgd!? Jeroen en Roel startten begin 2009 een webbureau (www.swif.nl) en maakten voor Sharif deze website.

"Sharif zorgt voor een unieke synergie tussen tekst en muziek" - Roel, DuBBel
"Wat Roel zegt..." - Jeroen, DuBBel

Fuad (Cabaretier)

Behalve talentvolle cabaretier is Fuad één van de beste vrienden van Sharif. Binnen hun vriendengroep werd al snel duidelijk dat Fuad grappig en altijd on-point is. De stap naar een professionele carriére als cabaretier kon dan ook niet lang uitblijven. In 2008 won hij de My Space Comedy Award en werd hij één van de vaste cabaretiers van de Comedy Explosion. Binnenkort komt hij met een avondvullende one man show. Meer hierover vind je op zijn site www.fuad.nl. De studio van Sharif is de plek waar hij voice-overs en andere ideeën opneemt. 

"Het is altijd leuk om met twee totaal verschillende disciplines iets moois te creëren. Nog leuker wordt het als dat moois wordt gecreëerd door twee vrienden die elkaar al vijftien jaar kennen." - Fuad

Jasmijn (Jazzmin)

Creatief en energiek zijn woorden die bij deze Rotterdamse zangeres op het lijf geschreven staan. Behalve muziek maken is zij ook zangdocente op vier locaties van de Theaterschool Hofplein Rotterdam en houdt deze duizendpoot zich ook bezig met fotografie. De mooie foto's voor deze website zijn door deze dame gemaakt en bewerkt. Voor meer werk van Jasmijn zie www.jasmijnhormann.com.
Sinds jaar en dag delen Jasmijn en Sharif ook de passie voor muziek maken met elkaar. Momenteel werken zij aan een paar tracks, die zij zo snel mogelijk ten gehore willen brengen. 

"Samenwerken met Sharif voelt niet als werken maar puur als samen mooie muziek maken waarbij je in een goede, fijne flow terecht komt en het resultaat telkens weer beter en beter wordt." - Jazzmin

Killian

Killian is een open, eerlijke, keiharde MC uit 's-Hertogenbosch die de hiphopscene heeft doen opschudden met zijn debuutalbum De Geschiedenis Herhaalt Zich. Dit album is geproduceerd door Sharif. Killian heeft zich n.a.v. het album weten aan te sluiten bij het muziekplatform van Blaxtar, RAEN Music. Na de release van dit album hebben beide heren besloten de muzikale wegen te scheiden, maar hun paden zullen elkaar in de toekomst ongetwijfeld nog gaan kruisen. 

"Met Sharif werk je aan een muzikaal verhaal" - Killian

Meggy

De M van Meggy is tevens de M van multitalent. Behalve zangeres is Meggy ook presentatrice en zangdocente. Zij biedt o.a. haar schrijftalent en kennis op het gebied van communicatie aan via haar eigen onderneming En een beetje van Meggy. Dat Meggy ook een podiumbeest is, heeft Sharif mogen ervaren tijdens hun eerste samenwerking op Oetelpop 2011. Daarna werd dat keer op keer bevestigd tijdens optredens van de bandjes waar zij in zingt. Een voorbeeld is haar optreden eind 2011 in Gemert waarbij ze vol overgave nummers van Tina Turner en Anouk vertolkte. Mensen gingen uit hun dak! Voor dit optreden werd zij omringd door een liveband en achtergrondzangeressen waarmee ze een succesvol avondvullend programma heeft neergezet. Zij krijgt les van Mathilde Santing, Ingrid Voermans en andere inspiratiebronnen. Momenteel werken Meggy en Sharif samen aan enkele tracks en kunnen niet wachten deze naar buiten te brengen. Check meer over Meggy op www.eneenbeetjevanmeggy.nl.

"Muziek is een taal van sfeer en energie, en Sharif snapt dat precies! Ik voel me verstaan,
word enorm versterkt en ben apetrots op wat we samen maken. Watch us! ;-) "
- Meggy

The Hip Hop Basement

Deze dansschool in Rosmalen heeft talentvolle demoteams. Zij schitteren op zowel NK- als WK-wedstrijden. De hoogstaande choreo's die zij dansen dienen uiteraard te worden ondersteund door een kwalitatief goede muziekmix. Sharif neemt deze taak voor zijn rekening door de aangeleverde nummers te mixen en aan te kleden waar nodig. 

"De mixen van Sharif zijn gaaf, kwalitatief goed met soepele overgangen en prima dansbaar" - Lindsay van Buul

Yassine

Yassine is een super muzikale zanger uit 's-Hertogenbosch met een gouden stem. Sharif heeft de eer gehad om zijn eerste zelf geschreven nummer 'Guess Again' aan te kleden. Momenteel maakt hij deel uit als frontzanger van de band Sense (www.sensemusic.nl) welke bestaat uit een drummer, bassist en hijzelf. Deze band speelt een bruisende mix van covers met een eigen interpretatie, maar ook eigen werk. Hun fanbase groeit met de dag en dat is meer dan terecht. Het zal niet lang meer duren voordat deze band classic hits zal schrijven. 

"Relaxed, inspirerend, met verrassende invloeden uit verre hoeken die je niet verwacht" - Yassine